Våra trappor

Vi tillverkar trappor till både privatpersoner och företag. Vi sätter alltid kunden först och försöker få till så att just kunden får den trappan som de tänkt sig. Detta lyckas vi med genom god och nära kontakt med kund samt att vi besitter en lång erfarenhet av trapptillverkning. Vi har en komplett produkt med uppmätning, tillverkning och montering. Detta gör att ni kan fokusera på detaljer så vägleder vi er på vägen. 

Rak trappa

Rak trappa behöver i regel lite mer plats så den kan vara svår att använda när utrymmet är begränsat. Fördelen är att trappan är rak och inte svänger vilket gör trappan lite billigare.

L-trappa

L-trappa är den trappmodellen som är mest populär och flexibel. Fördelen är att den kan vridas och sättas i många utrymmen så planlösningen blir exakt så man vill ha. Det går även få L trappa med vilplan.

U-trappa

U-trappa är den trapptypen som tar minst plats i planlösningen och är ett utmärkt alternativ för att få plats med en trappa. Det går även att få en U trappa med vilplan.

Special trappa

Specialtrappor går att bygga på många olika sätt och bara fantasin sätter gränser. Ni kan ha en egen idé, en arkitekt som ritat trappan eller så kanske ni har hittat en trappa på nätet. Hör av er så hjälper vi er att skapa eran drömtrappa.

hustrappan alingsås