Råglanna Finsnickeri

Telefon: 0512-65 90 80

Nytillverkning och renovering av trappor

Trappa - ett hantverk för många års användande

Vi kundanpassar våra nytillverkade trappor efter dina önskemål. Med egen tillverkning kan du få trappan i precis det träslag du vill; den kulör och det utseende som just du söker. Ek, fur, ask, eller något annat träslag. Underliggande eller traditionella vanglar (trappans stomme), räcken och handledare anpassat för dina behov, förberett för belysningsarbeten - vi ordnar det mesta! Allt från måttagning via tillverkning och lackering till den slutliga monteringen på plats. Hör av dig till oss för kostnadsförslag eller offert.

Trapprenovering - din gamla trappa blir som ny igen

Om du har en gammal trappa som du vill renovera så hjälper vi dig även med den biten. Precis som med en ny trappa så tillverkar vi nya stegytor helt efter kundens behov. Vi kommer ut och mäter upp din befintliga trappa, tillverkar stegytorna i valfritt träslag och/eller kulör och slutmonterar dem för ett resultat med hög finish och många års användning.

För exempel på nya och renoverade trappor kan du ta en titt i fotogalleriet, där du hittar bilder på några utvalda objekt, nyinstallation eller renoverade. Om inte annat så ta gärna en titt för att kanske få idéer om hur du vill ha din egen trappa!